000 -LEADER |
fixed length control field |
02870cgm a2200565 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
000032273523 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
CaOOAMICUS |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20221225224814.0 |
006 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--ADDITIONAL MATERIAL CHARACTERISTICS |
fixed length control field |
a 000 0 |
007 - PHYSICAL DESCRIPTION FIXED FIELD--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
vd cvaizs |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
070718s2005 quc736 vlfre |
016 ## - NATIONAL BIBLIOGRAPHIC AGENCY CONTROL NUMBER |
Record control number |
20074004298 |
028 42 - PUBLISHER NUMBER |
Publisher number |
TVA 00355 |
Source |
TVA Films |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER |
System control number |
(OCoLC)632401561 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
CaOONL |
Language of cataloging |
fre |
Transcribing agency |
CaOONL |
Modifying agency |
CaOONL |
-- |
JCRC |
055 01 - CLASSIFICATION NUMBERS ASSIGNED IN CANADA |
Classification number |
TX714 |
082 0# - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
641.5 |
Edition number |
22 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Di Stasio, Josée |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
À la di Stasio : sur 4 DVD / |
Statement of responsibility, etc. |
animation, conception et recherche, Josée di Stasio ; réalisation, Marie Carpentier ; producteur, Jean-Pierre Paiement ; producteurs exécutifs, Michel Bisonnette ... [et al.]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
Montréal : |
Name of publisher, distributor, etc. |
TVA Films, |
Date of publication, distribution, etc. |
2005. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
4 DVDs-vidéos (env. 736 min) : |
Other physical details |
son., coul. ; |
Dimensions |
12 cm + |
Accompanying material |
1 calepin de courses (96 p.). |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Comprend une sélection des émissions de la série télévisée À la di Stasio. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Produit par: Zone 3 en collab. avec Télé-Québec. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
DVDs et calepin de courses dans un conteneur. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Titre du conteneur. |
505 0# - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
1. À l'italienne -- 2. Cuisine du monde -- 3. 60 minutes -- 4. Week-end. |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
CONTENU DES DVD :<br/> |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
Disque 1 : Cuisine du monde<br/> |
Title |
Le mezzé avec Vincent Graton<br/> |
-- |
Le riz avec Philippe de Vienne<br/> |
-- |
La cuisine indienne avec Lakshmi Sundaram<br/> |
-- |
La cuisine mexicaine avec Philippe de Vienne<br/> |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
Disque 2 : À l'italienne<br/> |
Title |
La pizza avec Stefano Faita et Gilbert Sicotte<br/> |
-- |
Le combat des pâtes avec Elena Faita, Yves Desgagnés et Gilbert Sicotte<br/> |
-- |
La saucisse avec Stefano Faita et Gilbert Sicotte<br/> |
-- |
Les pâtes avec LIna Antonacci et Jean Fortin<br/> |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
Disque 3 : 60 minutes<br/> |
Title |
Livre de cuisine avec Janette Bertrand<br/> |
-- |
60 minutes avec Gilbert Sicotte<br/> |
-- |
60 minutes avec René Homier-Roy<br/> |
-- |
Cusine des paresseux avec Jacques Robert<br/> |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
Disque 4 : Week-end<br/> |
Title |
Les petits-déjeuners avec Vincent Graton<br/> |
-- |
Les champignons avec Jacques Robert<br/> |
-- |
Le poisson avec Jacques Robert<br/> |
-- |
Le chocolat avec Patrice Demers<br/> |
538 ## - SYSTEM DETAILS NOTE |
System details note |
DVD digital stéréo. |
650 #6 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
Cuisine. |
650 #6 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
Cuisine québécoise. |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
Cooking. |
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
Cooking, French-Canadian |
General subdivision |
Québec style. |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Bissonnette, Michel. |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Paiement, Jean-Pierre |
Dates associated with a name |
1971- |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Carpentier, Marie |
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME |
Corporate name or jurisdiction name as entry element |
Télé-Québec |
710 2# - ADDED ENTRY--CORPORATE NAME |
Corporate name or jurisdiction name as entry element |
Zone 3 (Firme) |
730 0# - ADDED ENTRY--UNIFORM TITLE |
Uniform title |
À la di Stasio (Émission de télévision) |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS |
Uniform Resource Identifier |
<a href="https://www.telequebec.tv/a-la-di-stasio-20-ans-d-inspiration">https://www.telequebec.tv/a-la-di-stasio-20-ans-d-inspiration</a> |
Public note |
Site de l'émission "di Stasio". |
910 2# - USER-OPTION DATA (OCLC) |
User-option data |
Société de télédiffusion du Québec. |
910 1# - USER-OPTION DATA (OCLC) |
User-option data |
Québec (Province). |
910 2# - USER-OPTION DATA (OCLC) |
User-option data |
Zone 3 (Firm) |
930 0# - EQUIVALENCE OR CROSS-REFERENCE-UNIFORM TITLE HEADING [LOCAL, CANADA] |
Uniform title |
À la di Stasio (Television program) |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Matériaux mélangés |