000 -LEADER |
fixed length control field |
01538cam a2200265 i 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
266887244 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20241211224613.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
230111s2000||||fr ||||gr 00| ||fre d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
9782072963926 (br) |
Terms of availability |
8,40 EUR |
024 3# - OTHER STANDARD IDENTIFIER |
Standard number or code |
9782072963926 |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER |
System control number |
(OCoLC)1372492564 |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER |
System control number |
FRBNF471623160000007 |
Canceled/invalid control number |
FRBNF47162316 |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER |
System control number |
1066677 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
ABES |
Language of cataloging |
fre |
Description conventions |
AFNOR |
Transcribing agency |
JCRC |
041 0# - LANGUAGE CODE |
Language code of text/sound track or separate title |
fre |
Source of code |
639-2 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Authority record control number or standard number |
(IdRef)085187550 |
Personal name |
Sekiguchi, Ryōko |
Dates associated with a name |
1970- |
Relator code |
aut. |
Relator term |
autrice |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
961 heures à Beyrouth : |
Remainder of title |
(et 321 plats qui les accompagnent) : |
-- |
livre de cuisine / |
Statement of responsibility, etc. |
Ryoko Sekiguchi. |
264 #1 - PRODUCTION, PUBLICATION, DISTRIBUTION, MANUFACTURE, AND COPYRIGHT NOTICE |
Place of production, publication, distribution, manufacture |
Paris : |
Name of producer, publisher, distributor, manufacturer |
Les éditions Gallimard, |
Date of production, publication, distribution, manufacture, or copyright notice |
2022. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
238 p. : |
Other physical details |
couv. ill. en coul. ; |
Dimensions |
18 cm. |
440 ## - SERIES STATEMENT/ADDED ENTRY--TITLE |
Title |
Folio |
520 ## - SUMMARY, ETC. |
Summary, etc. |
« Les livres sur Beyrouth ne traitent que de la guerre. Comme si cette ville n'avait d'autre thème à offrir que celui du drame. Dans ce cas, parler de la nourriture beyrouthine en littérature serait une transgression ? » Pendant les 961 heures que Ryoko Sekiguchi a passées à Beyrouth, soit près d'un mois et demi, elle a dégusté 321 plats. Ce qui devait initialement être un livre de cuisine dresse aussi le portrait d'une ville, dont la riche culture se nourrit des personnes qui y vivent. Grâce aux histoires que les Beyrouthins lui ont racontées, l'autrice « fait revenir » – comme des oignons dans une poêle – un passé heureux qu'elle tente de préserver de l'oubli. » |
Assigning source |
éditeur. |
830 #0 - SERIES ADDED ENTRY--UNIFORM TITLE |
Uniform title |
Collection Folio ; |
Volume/sequential designation |
7137 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Livres |